T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / BANDIRMA - Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulumuz Reeder Kızlar Kodlar Projesine Dahil Oldu

Milli Eğitim Bakanlığımız ile Reeder işbirliği ile yürütülen "Kızlar Kodlar Projesi" kapsamında okulumuzdaki kız öğrencileri yönelik eğitimler başladı.

MEB işbirliği ile Reeder tarafından sürdürülen Kızlar Kodlar projesi kapsamında okulunuzdaki kız öğrencilere yönelik STEAM online eğitimleri için gerekli giriş şifreleri öğrencilerimize dağıtılmaya başlandı.

MEB Mesleki ve Teknik eğitim tarafından  içeriklerimizin  onaylaması ile birlikte eğitimler tüm hızıyla devam edecektir. Eğitimin toplam süresi 6 saat civarında. Katılımcı öğrencilerin bu eğitimi bir ay içinde tamamlamasını bekliyoruz. Başarılı olan katılımcılar okul bazlı olarak belirlenecek ve yüz yüze eğitimler okulumuzda verilecektir.

Eğitimler https://reelab.com.tr adresinde yer almaktadır. Eğitime katılmak  için size verilen kullanıcı adı ve parolayı (şifre) kullanabilirsiniz.

Eğitimlere nasıl giriş yapılacağı ve eğitimlerin nasıl tamamlanacağı ile ilgili bir bilgi videosuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Bu videoyu katılımcı öğrencilerimizin de seyretmesini öneririz.

https://bit.ly/reelab

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.03.2024 - Güncelleme: 15.03.2024 16:01 - Görüntülenme: 95
  Beğen | 1  kişi beğendi