Etiket Sonuçları: proje

Ekm

Öğrencilerimiz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü mesleki eğitim akreditasyonu kapsamında yürüttükleri Yenilenebilir Enerji staj faaliyeti ile ilgili okulumuz öğretmenlerine yaygınlaştırma faaliyeti gerçekleştirdiler.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün mesleki eğitim akreditasyonu kapsamında 1-21 Temmuz taruhleri arasında Sırbistan'daki staj çalışmalarını tamamlayan öğrencilerimizin yurda dönüş yapmışlardır. Elektrik Elektronik Teknolojisi Atelye Şefi nezaretinde 3 öğrencimizin katıldığı Yenilenebelir Enerji konusunda staj çalışmaları başarı ile gerçekleştirilmiştir.

Haz

Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojisi alanı öğretmeni Hasan ARABACI İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Mesleki Eğitim Akreditasyonu kapsamında Sırbistan Kragujevac şehrinde YENİLENEBİLİR ENERJİ konusunda işbaşı izleme faaliyetlerine katılmıştır. Öğretmenimiz, Secondary Vocational School’da eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde izlemenin yanı sıra kendine özgü bir güneş enerjisi sistemi geliştiren Profesör Vladan Petrovic’in çalışmaları ile ilgili izlenimlerini okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojisi alanı öğretmenlerine 13/06/2023 tarihinde paylaşım yaparak yaygınlaştırma faaliyeti gerçekleştirmiştir.

Haz

Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojisi alanı öğretmeni Hasan ARABACI İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Mesleki Eğitim Akreditasyonu kapsamında Sırbistan Kragujevac şehrinde YENİLENEBİLİR ENERJİ konusunda işbaşı izleme faaliyetlerine katılmıştır. Öğretmenimiz, Secondary Vocational School’da eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde izlemenin yanı sıra kendine özgü bir güneş enerjisi sistemi geliştiren Profesör Vladan Petrovic’in çalışmaları ile ilgili izlenimlerini okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojisi alanı öğrencilerine 30-31.05.2023 tarihlerinde gruplar halinde paylaşım yaparak yaygınlaştırma faaliyeti gerçekleştirmiştir.

Haz

Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojisi alanı öğretmeni Hasan ARABACI İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Mesleki Eğitim Akreditasyonu kapsamında Sırbistan Kragujevac şehrinde YENİLENEBİLİR ENERJİ konusunda işbaşı izleme faaliyetlerini tamamlayarak yurda döndü. Öğretmenimiz, Secondary Vocational School’da eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde izlemenin yanı sıra kendine özgü bir güneş enerjisi sistemi geliştiren Profesör Vladan Petrovic’in çalışmalarını da gözlemlemiştir.