Usta Öğreticilik (İş Pedagojisi) Kursu 17 dersten oluşmaktadır.

Aşağıda bu 17 dersin eğitim videolarına ait link verilmiştir. Bu dersleri tekrar tekrar izleyebilirsiniz.

Dersleri tamamlayıp kendinizi sınava katılmaya hazır hissettiğinizde Okulumuzla iletişime geçerek sınav randevunuzun alınmasını talep ediniz.

Sınav randevusundan önce sınav ücretini yatırmış olmanız gerekmektedir. Sınav ücretinizi odeme.meb.gov.tr adresinden yatırabileceğiniz gibi devlet bankalarının (Ziraat, Halk...) internet bankacılığı üzerinden de yapabilirsiniz.

Usta Öğreticilik sınavları Bandırma e-Sınav Merkezinde yapılacaktır.

Ağu

1. Başvuru yapabilmek için 9-10-11. sınıflarda ortak derslerin aritmetik ortalaması 70 ve üzeri olöası gerekmektedir. (Ortak dersler ekte belirtilmiştir.)

2. Başvurular 24-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında öğrenci ve velinin dilekçesiyle yapılacaktır.

3. Geçiş sürecinin ayrıntılarıyla ilgili ekteki yönergeyi inceleyebilirsiniz.

Nis

Okul Aile Birliğimizin 01/01/2023 - 31/03/2023 tarihleri arasındaki gelir ve giderlere ait özet cetveli