Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI OKULUMUZ ANASINIFI VE ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLADIĞI ETKİNLİKLERLE KUTLADIK..

Mrt

18 Mart Çannakkale Zaferi etkinlikleri çerçevesinde okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından düzenlenen programda açılış konuşması, slayt ve video gösterisi, şiirler, orotoryo, türküler ve zeybek oyunu sunumları yapılmıştır. Farklı sınıf düzeylerinde okuyan  öğrencilerimizin yaptığı performanslar ile gerçekleştirilen program büyük ilgiyle izlenmiştir.

Ayrıca program sonrasında okulumuz kantininde Atatürkçü Düşünce Kulübü'nün geleneksel hale getirdiği Çanakkale Menüsü (buğday çorbası, üzüm hoşafı, ekmek) ikramı yapılmıştır.

Ock

OKUL REHBER ÖĞRETMENİ TARAFINDAN AKRAN ZORBALIĞI VE SİBER ZORBALIK EĞİTİMİ VERİLDİ.

Geri Dönüştürüyoruz, Sanatla Buluturuyoruz

Geri dönüşüm konulu projemiz okulumuz öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilecek programda tanıtılacaktır. Programda çevreye duyarlılık ve bireysel olarak alınabilecek önlemler ele alınacak.

16 Ocak 2023 tarihinde saat 11.00'de okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilecek olan çevreye duyarlılık programına bütün öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz davetlidir.

Ayrıca sergimiz 20-25 Şubat 2023 tarihleri arasında Barış Manço Kültür Merkezi'nde herkese açıktır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Deniz Zaferini kutlama etkinlikleri kapsamında BMTAL Atatürkçü Düşünce Kulübü öğrencileri ve rehber öğretmenleri (Özlem Gökalp ve M. Serhat Özer) şehitlerimizin aziz hatırları adına yağlı buğday çorbası,üzüm hoşafı ve ekmek ikramında bulundu. Okulumuzun konferans salonunda düzenlenen anma töreninin ardından yapılan ikramlar öğrencilerimize Çanakkale ruhunu yeniden yaşattı. BİGEP çerçevesinde düzenlediğimiz kulüp etkinliğimize katkılarından dolayı okul müdürü Şefik Açar'a ve katılımcı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı ŞUBAT Dönemi SORUMLULUK Sınavları 7-11 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Sorumluluk sınavı programını ve sınavlara girecek olan öğrencilerin listesini aşağıdaki linklerden indiirebilirsiniz. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde onu anmak üzere okulumuz tören alanında toplandık. Saat 9'u 5 geçe gözlerimizde bir damla yaş, yüreklerimizde sessiz hıçkırıklar, yine Atatürk'ün huzurundaydık.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını okulumuzda yaptığımız bir törenle kutladık. Tarih öğretmeni Esin YOLCU'nun yaptığı günün anlamına dair konuşamadan sonra öğrencilerimiz şiirler ve şarkılar eşliğinde günün coşkusuna ortak oldular. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

2021 2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 1. ortak sınavlarda bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

4 Ekim 2021 Pazartesi günü Saat 14.30'da Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle okulumuz konferans salonunda bir resim sergisi açılışı yaptık. Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Eti Maden Ortaokulu öğrencilerinin  eserlerinin katıldığı sergimize İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürü,  İlçemizdeki okul Müdürleri, velilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldı.

Haz

Bigep kapsamında düzenlenen atık materyal ile mask tasarımı dersi çevrimiçi uzaktan eğitim araçları kullanılarak gerçekleştirilmiştir.

Nis

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü anmak üzere, Bigep kapsamında düzenlediğimiz "Kadının Rengi" temalı Resim ve Karikatür içerikli sanal sergimizi ilgi ve beğenilerinize sunuyoruz.

Kas

TR22/18/MEG2MDP/0017 Referans numaralı, "Mesleki Eğitimde Yeterlilik: İstihdama Açılan Kapı" adlı projemiz....