May

Okulumuz öğrenci velilerine Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından madde bağımlılığı seminer çalışması yapıldı.

Nis

Ben Her Yerde Varın Projesi Planlama Toplantısı okul müdürümüz Şefik AÇAR başkanlığında gerçekleştirilmiştir.

Nis

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.

Nis

Okulumuz öğrencilerine Kırım Kongo Kanamalı Hastalık ile ilgili rehberlik servisi ve Biyoloji Öğretmenimiz Sİbel Çelik AGU iş birliğiyle bilgilendirme semineri yapılmışıtır.

TEMİZ YARINLAR İÇİN YAPILAN AFİŞ YARIŞMASINDA OKULUMUZDAN KATILAN ESERLER

Nis

KIRIM KONGO KANAMALI ATEŞİ (KKKA) ÖZELLİKLE NİSAN VE MAYIS AYLARINDA BAŞ GÖSTEREN KENELERİN BULUNDUĞU ORTAMLARDAN UZAK OLMAYA VE TEDBİRLİ DAVRANMAYA ÖZEN GÖSTERELİM OKULUMUZDA BU HASTALIKTAN KORUNMANIN  EĞİTİMLERİ GURUPLAR HALİDE BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİ YAPILMAKTADIR.

Nis

Okulumuzun öğrencilerine yönelik Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından tanıtım seminer çalışması yapılmışıtr.Sahil Güvenlik Komutanlığı'na teşekür ederiz.

Mrt

Oklumuz öğrencilerine  okul rehberlik servisi ve Sayın Psikolog Sahra GÜNHAL iş birlikteliğiyle ''Eğitimde Şiddet ve Akran Zorbalığı'' seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Sayın Sahra GÜNHAL'a destekleri için teşekür ederiz.

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ ANMA PROGRAMINDAN GÖRÜNTÜLER

Mrt

Okulumuzda Emniyet Müdürlüğü ile iş birliğinde bulunularak öğrencilerimize teknoloji bağımlılığı ve dijital dolandırıcılık konulu seminer çalışması düzenlenmiştir. Emniyet Müdürlüğü personelimize katkıları için çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun davetlisi olarak katılan Yemmak firmasında çalışan meslek lisesi mezunu mühendislerin katkılarıyla  11. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik kariyer günü düzenlenmiştir. Sayın firma yetkililerine ve mühendislerimize katkıları için çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 12.sınıf öğrencilerine 2 seans olacak şekilde okul müdür yardımcısı Umut ALKAYA ve okul rehber öğretmeni Duray METE tarafından üst öğrenim sınavı ve sınav başvuru şartları  bilgilendirmeleri(MSÜ ,YKS) yapılmıştır.

Ock

OKULUMUZDA OKUL REHBER ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN DAVRANIŞSAL BAĞIMLILIK VE AKRAN ZORBALIĞI SEMİNERİ VERİLDİ.