BALIKESİR / BANDIRMA - Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

02667133030 pbx
100. Yıl Mahallesi 1615 Sokak No2 10200 BANDIRMA/BALIKESİR
Vizyon
Ülkeye yük değil her yönden destek olabilen bir eğitim ve öğretim kurumu olmak istiyoruz.
Misyon
Çağdaş eğitimin bütün olumlu etkilerini benimsemiş, toplumun istek ve ihtiyaçlarına uygun olan öğretim yöntem, teknik ve araçlarını en etkin biçimde kullanabilen, kendisini sürekli olarak toplumun ve fertlerin ihtiyaçları doğrultusunda yenileyen öğretmenlerimizle ilerlemeyi ve gelişmeyi hedef olarak seçmiş, öğrenmeyi öğrendiklerini sorgulayan, çağdaş Türkiye’nin üretebilen birer ferdi olan başarılı öğrenciler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
DOĞALGAZ
ADSL (8 Mbit)
İNGİLİZCE
Ulaşım
KÖYLERDEN GELEN ÖĞRENCİLER "TAŞIMALI EĞİTİM" KAPSAMINDA TAŞINMAKTADIR. İLÇE MERKEZİNDE OTURAN ÖĞRENCİLERİMİZ İSE; BELEDİYE OTOBÜSLERİNİ KULLANMAKTADIRLAR.
Yerleşim Yeri
BANDIRMA´NIN MERKEZİNDE YAKLAŞIK 16 DEKAR ALANA KURULMUŞTUR. 100. YIL MAHALLESİNDE ADLİYE BİNASINA VE SGK KURUM BİNASINA ÇOK YAKINDIR.
İLÇE MERKEZİNDE, BALIKESİR İLİNE UZAKLIĞI 94 Km.
Diğer Hususlar
OKULUMUZ 2017 YILINDA YENİ BİNASINA TAŞINMIŞTIR. EK BİNALARIN İNŞAATI DEVAM ETMEKTEDİR.