BALIKESİR / BANDIRMA - Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

02667133030 pbx
Adres
100.YIL MAH. 158 SK. ENDÜSTRİ MESLEK LİSESI SİTESİ BANDIRMA MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI NO: 2/1 BANDIRMA / BALIKESİR
Vizyon
Kaliteli, saydam, objektif ve hesap verebilir bir hizmet sunumuyla ulusal düzeyde rekabet edebilen nitelikli bireyler yetiştiren öncü bir okul olmak.
Misyon
Kaynaklarını etkin ve verimli kullanarak ülkemizin ihtiyaç duyduğu mesleki ve kişisel gelişimlerini tamamlamış, teknolojiyi takip eden ve kullanan, iletişim becerileri gelişmiş, üretim sırasında karşılaşacağı problemleri çözebilen bireyler yetiştirmek.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2026
Öğretim Şekli :TAM GÜN
DOĞALGAZ
Ulaşım
KÖYLERDEN GELEN ÖĞRENCİLER "TAŞIMALI EĞİTİM" KAPSAMINDA TAŞINMAKTADIR. İLÇE MERKEZİNDE OTURAN ÖĞRENCİLERİMİZ İSE; BELEDİYE OTOBÜSLERİNİ KULLANMAKTADIRLAR.
Yerleşim Yeri
BANDIRMA´NIN MERKEZİNDE YAKLAŞIK 16 DEKAR ALANA KURULMUŞTUR. 100. YIL MAHALLESİNDE ADLİYE BİNASINA VE SGK KURUM BİNASINA ÇOK YAKINDIR.
İLÇE MERKEZİNDE, BALIKESİR İLİNE UZAKLIĞI 94 Km.
Diğer Hususlar
OKULUMUZ 2018 YILINDA YENİ BİNASINA TAŞINMIŞTIR. EK ATÖLYE BİNALARIMIZIN İNŞAATLARI TAMALANMIŞ VE 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA AÇILARAK FAALİYETE GEÇMİŞTİR.